Ulvöregattan 2019

Primary tabs

 

Varmt välkommen!

Vi hälsar alla seglare varmt välkomna till Ulvöregattan 2019. 

Välkommen till 110 års Ulvöregatta, här är ett axplock av regattans aktiviteter!

  • Aftersail på hotellkajen med enklare förtäring med öl/vin/trubadur mellan kl 16:00 – 19:00, torsdag till fredag på Almagränd.
  • Box whisky kommer att ha en exklusiv whiskeyprovning med ”Ulvöregattans 110 års jubileumswhiskey” ombord på M/S Kusttrafik, 110 unika flaskor till försäljning.  Obs begränsat till 110 platser !  (295:-)
  • Matchraceseglingar i Ulvöhamn fredag mellan 1700-19.00
    Hockeyproffs. Kända politiker, Jollesektion, och inte minst finska seglare som ska försöka ro hem titeln som 1:a vinnare i Ulvö matchracing.
  • ”Köp en lott vinn en 30 fotare” 300 lotter a 110:- och ”Raven kan vara din” utlottas uder regattamiddagen på lördag.
  • M/S kusttrafik erbjuder alla att följa med på en 2 timmarstur och bevaka Pelle Melinders minnessegling under lördagen runt Ulvöarna, speaker och trubadur som underhåller och har koll på startfältet
  • Regattamiddag på hotellkajen lördag 19:30 med middag och underhållning begränsat antal 250 pers  pris 295:-
  • Alla som deltar i Pelle Melinders minnessegling har chans att vinna en Seglingsresa med HANSE BOAT i Kroatien. HANSE ADRIATIC CUP 2020. till ett värde av ca 20000.-
  • Frukosterbjudande finns för kappseglade båtar på ULVÖHOTELL. Obs begränsat antal.

Anmälan för regattamiddag, whiskyprovning och hotellfrukost erbjudandet: oss@oss-ovik.com
Info som skall medföljas:     
Namn, Antal, Mobilnr, Behov.

Med seglarhälsningar
Pär Jansson
Regattaansvarig Örnsköldsviks Segelsällskap

Kostnadsfria kajplatser för kappseglande båtar

I samarbete med Ulvö Hotell kan vi erbjuda kostnadsfri kajplats vid hotellkajen med tillgång till servicehus och toaletter. Det område av kajen som är abonnerat för kappseglande båtar är märkt med ”ÖSS”. Naturhamn finns på södra Ulvön eller i Ankarviken för de som vill ha en lite lugnare hamnplats. 

Viktigt! Kajplatser för tävlande båtar utan avgift ta kontakt med hamnfogde Lars Silverlöf 076-1002304 i god tid innan du anländer Ulvöhamn så får ni en anvisad plats. På grund av högt förväntande deltagande kommer vi EJ kunna erbjuda kajplats vid våra reserverade kajplatser för TENDERBOATS ( ”Kompisbåt”), dessa båtar får lägga till vid ordinarie gästhamnsplatser. 

Läkare

Läkare kommer att finnas tillgänglig vid behov av snabb bedömning eller enklare sjukvård.
DOCK ÄR DET ALLTID VID AKUT BEHOV AV SJUKVÅRD ELLER ANNAN NÖDSITUATION 112 SOM GÄLLER

Inbjudan och seglinsgföreskrifter

Inbjudna och seglingsföreskrifter finns bifogade längre ner på sidan, där finns även bandbeskrivningar, notera dock att det är alltid seglingsföreskrifterna som gäller.

Seglingar