Ulvöregattan 2017

Primary tabs

Ulvöregattan seglas 2017 12 - 15 Juli.

Varmt välkommen!

Vi hälsar alla seglare varmt välkomna till årets Ulvöregattan. Vi satsar på välkända banor för SRS seglarna inför 2017. Bansträckningen för Sea Sea Gnäggen Race, MittMedia Ulföskrinet race, samt Naturkompaniet Pelle Melinders Minnessegling är de välkända och uppskattade distansbanor som tidigare seglats på Ulvöregattan. North sails kommer att vara närvarande under dagarna och ge er seglare tips och råd. Även Harken med delar av sitt sortiment visar upp sig och ger tips.

Norrlandsmästerskapet i Express kommer även i år att arrangeras på Ulvön.

Succén fortsätter! Regattamiddag kommer även i år att hållas i föreningshuset, där får vi tillsammans avnjuta en god middag under avslappnade former med mycket seglarsnack. 

OBS!  Kom ihåg att anmäla er i tid på regattaexpiditionen för middagen, begränsat antal platser. Efteråt ges möjlighet till en kvällsrunda på byns krogar och dansställen.

För den som är badsugen finns det Pool på hotellet att hyra in sig på.

Med seglarhälsningar
Pär Jansson

Regattaansvarig Örnsköldsviks Segelsällskap

Regattamiddag

Varmt välkommen att maila in din anmälan till Regattamiddag till oss@oss-ovik.com, ange båt och antal ur bestättning. Vi har endast 83 platser att tillgå, så vi tar tacksamt emot er föranmälan.
För dig som är seglare och besättning är kostnaden 375:-/pers  för en 3-rätters med dryck, kaffe med efterrätt.
Övriga närstående eller sällskap, 425:-/pers i mån av plats.
Förbokade biljetter hämtas ut och betalas på plats enligt expeditions öppettider. DOCK SENAST FREDAG KL 18,00, ej uthämtade biljetter går till eventuell väntlista. 

För meny se regattamiddag sidan.

North Sails

Matt Hodgson från North Sails kommer att finnas tillgänglig under Ulvöregattan. Han erbjuder er Express seglare ett extra pass med segeltrim, samt övriga tips som kan göra er till en bättre seglare. Även samtliga seglare inom SRS klasserna kommer han att vara tillgänglig för. Passa på att ta med en segelmakare ombord under tävlingsdagarna och få tips att trimma upp din båt.

För dig som önskar hans hjälp så maila ert intresse till matt.hodgson@northsails.com, använd Trimtips Ulvöregattan 2017 som rubrik, senast tisdag 11/7.

Kostnadsfria kajplatser för kappseglande båtar

I samarbete med Ulvö Hotell kan vi erbjuda kostnadsfri kajplats vid hotellkajen med tillgång till servicehus och toaletter. Det område av kajen som är abonnerat för kappseglande båtar är märkt med ”ÖSS”. Naturhamn finns på södra Ulvön eller i Ankarviken för de som vill ha en lite lugnare hamnplats.

Inbjudan och seglinsgföreskrifter

Inbjudna och seglingsföreskrifter finns bifogade längre ner på sidan, där finns även bandbeskrivningar, notera dock att det är alltid seglingsföreskrifterna som gäller.

 

Seglingar