Ulvöregattan 2020

Primära flikar

Corona Information

Kära seglare, Vi håller på att planera för årets regatta och det är ju svårt i dessa Coronavirustider.
Vi har för avsikt att köra regattan i normal tappning, men för närvarande får vi inte det enligt folkhälsomyndigheterns beslut om 50-pers regeln.
Nu öppnar inbjudan och därmed anmälning för er seglare , detta för att ändå kunna ha ett underlag för att se intresset och försöka genomföra kappseglingar om det skulle ljusna på himlen med virus direktiven.
 
Vi kommer att ha ett möte den 9/6 angående möjligheter att genomföra regattan, då släpper vi mer information om hur det blir med årets upplaga av regatttan.
I annat fall kommer det att finnas ny info när det sker något stort från Anders Tegnell och hans stab.

Varm välkommen!

Vi hälsar alla seglare varmt välkomna till Ulvöregattan 2020.
Norrlandsmästerskapet i Express kommer även i år att arrangeras på Ulvön.

OBS!!  I Coronavirustider kommer det att bli svårt att lägga fast en gemensam mid-dag, samt att spika Aftersails. Men vår intension är att kunna erbjuda samma lika som andra år.
Tävlingsdagarna kommer avslutas med prisutdelning samt Regattamiddag  på Kajen i tält. Efteråt ges möjlighet till en kvällsrunda på byns krogar och dansställen. För den som är badsugen finns det pool på hotellet att hyra in sig på.
  
Med seglarhälsningar
Pär Jansson

Regattaansvarig Örnsköldsviks Segelsällskap

Kostnadsfria kajplatser för kappseglande båtar

I samarbete med Ulvö Hotell kan vi erbjuda kostnadsfri kajplats vid hotellkajen med tillgång till servicehus och toaletter. Det område av kajen som är abonnerat för kapp-seglande båtar är märkt med ”ÖSS”. Naturhamn finns på södra Ulvön eller i Ankarvi-ken för de som vill ha en lite lugnare hamnplats.